Teaser

Наскоро... / Coming Soon...

Почитувани,

Во тек е големa јануарска акција ……. од 10%-30% на голем дел од асортиманот.

Акцијата трае од 20.01-24.01.2018 или до трошење на залихите.

Производите кои се на попуст може да ги погледнете на следниот линк: http://popusti.rsi-mk.com/popusti/golema-januarska-akcija-od-20-01-24-01-2018/, а каталогот на http://rsi-mk.com/katalog/mobile/index.html и додатокот со нови производи : http://rsi-mk.com/rsi-novi-proizvodi-08.2017-1.pdf